GEZOCHT: Wedstrijdsecretaris Senioren zaterdag

GEZOCHT: Wedstrijdsecretaris Senioren zaterdag

Ruim één jaar geleden startte de zoektocht naar een nieuwe vrijwilliger die het wedstrijdsecretariaat van de zaterdag recreanten Senioren op zich wilde nemen….. Tot op de dag vandaag hebben we nog steeds niemand bereid gevonden om deze taak op zich te nemen.

Dat betekent dat 6 seniorenteams in principe geen enkel aanspreekpunt hebben om bijvoorbeeld invallers te vinden, om een wedstrijd te verzetten, om een scheidsrechter te regelen of die ‘niet gehoord’ worden binnen de vereniging. Dat laatste klopt niet helemaal maar er is niemand als aanspreekpunt die namens hen dingen regelt, voor hen op komt bij het bestuur voor wat dan ook. Want wie zorgt ervoor dat zij nieuwe trainingsballen krijgt of hesjes of….. Ga zo maar door.
De gezochte persoon voor het wedstrijdsecretariaat van de recreanten senioren kan samen met een aanvoerder van een team dingen meer voor elkaar krijgen zodat alles rondom training en wedstrijd soepel verloopt.

Is er dan echt niemand die deze mooie taak op zich wil nemen? Je hoeft niet al lid te zijn van de vereniging maar wel affiniteit hebben met mensen en gezelligheid!  Door het bestuur en de overige coördinatoren word je wegwijs gemaakt in je werkzaamheden. Helemaal alleen sta je er nooit voor.

En heb je een maatje met wie je deze taak op je wilt nemen: graag!! Hoe meer handen, hoe lichter het werk wordt en hoe gezelliger het is.

Dus: Wie pakt deze handschoen op?
Wie wordt voor onze seniorenteams op de zaterdag onze Wedstrijdsecretaris?

Wie helpt ons uit de brand?

Over de inhoud van de werkzaamheden en de gezelligheid kun je contact opnemen met Hans Jeroense (06-53293877) of Remco Verkuil (wedstrijdsecretaris senioren zondag; 06-18170297).

Binnen zo’n grote vereniging en kennissenkring als de onze moet er toch iemand te vinden zijn voor deze post?!

Schroom niet en meld je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.