NIEUWS

respect-teams

Staf zaterdagselectie en voorlopige selectiespelers zaterdag 1 en 2 voor komend seizoen.

Hieronder presenteert het bestuur de begeleidingsstaf rondom de selectie zaterdag 1 en 2 voor komend seizoen 2018-2019.

 

Begeleidingsstaf 1+2 2018-2019    
     
Staf 1e selectie Ron Luijten Trainer-Coach
Staf 1e selectie Erkan Kocaman Ass. Trainer
Staf 1e selectie Richard Boer Ass. Trainer
Staf 1e selectie Theo Speelmeijer Keeperstrainer
Staf 1e selectie Kevin Neleman Fysio/hersteltrainer
Staf 1e selectie Claudia Tussenbroek Verzorgster
Staf 1e selectie Mathew van Kampen Team Manager
Staf 1e selectie Leo Lansbergen Leider
Staf 1e selectie Guido Molendijk Ass. Scheidsrechter
Staf 1e selectie Anno de Vent Ass. Scheidsrechter
     
Staf 2e selectie Maurice van Buren Trainer
Staf 2e selectie Thijs Steine Ass. Trainer
     

 

Hieronder vindt u de voorlopige selectiespelers zaterdag 1 en 2 voor komend seizoen 2018-2019. 

Het aantal selectiespelers voor zaterdag 1 en 2 is nog niet compleet. Regelmatig zal er een update plaatsvinden.

 

Spelerslijst 2018-2019  
   
Nr Naam
   
1 Kenzo Abel
2 Wouter Ooms 
3 Stefan Jeroense
4 Shamil Paula 
5 Bart Snoek
6 Nick Weers
7 Jesse Asowata 
8 Edinho Pique
9 Wesley vd Dries 
10 Jordy van Herpen 
11 Wayne van den Burg
12 Sander Hoffmann
13 Menno Homan
14 Bart Meeske
15 Kevin Kamerbeek
16 Bart Slob
17 Stefan van der Vlegel
18 Remco Langerveld
   
   
   

 

 

Vv Nieuwerkerk heeft de keuze gemaakt om het eerste zaterdag seniorenteam tot vlaggenschip van het prestatief voetbal te dopen.

Voetbalvereniging Nieuwerkerk heeft de keuze gemaakt om het eerste zaterdag seniorenteam tot vlaggenschip van het prestatief voetbal te dopen.


Als vereniging streven wij ernaar ons eerste en tweede zaterdag seniorenteam voor het merendeel uit spelers te laten bestaan die meerdere jaren in de jeugd van Nieuwerkerk hebben gespeeld.


Door de keuze zoveel mogelijk met “eigen spelers” te gaan spelen willen wij als vereniging het clubgevoel bij zowel spelers als toeschouwers verder verstevigen. Een gevoel er trots op te zijn bij deze geweldige club te mogen horen.        


Om in de nabije toekomst jeugdspelers bijna naadloos te kunnen laten doorstromen naar de seniorenselectie zal de focus nog meer op de jeugdopleiding komen te liggen.
Binnen de jeugdopleiding worden de contouren van het opleidingsplan langzaam maar zeker zichtbaar. Het opleidingsplan zal de basis vormen voor een kwalitatief goede jeugdopleiding.


Een opleiding waarin mensen elkaar ondersteunen en tegelijkertijd scherp houden en
waarin vanaf de jongste jeugd tot aan de A junioren duidelijk is wat wij een selectiespeler en een trainer als club te bieden hebben en wat er van een jeugdselectiespeler gevraagd wordt.
Met enorm enthousiasme zien wij met deze nieuw ingeslagen weg uit naar de toekomst.

We houden u op de hoogte.

Hans Jeroense

vv Nieuwerkerk op zoek naar gastvrouwen of gastheren voor de zaterdagmiddag

vv Nieuwerkerk is op zoek naar gastvrouwen en/ of gastheren voor de zaterdagmiddag

Voetbal vereniging Nieuwerkerk is een bloeiende vereniging met een grote jeugdafdeling. Op zaterdag spelen deze jeugdleden hun wedstrijden, in de regel om de week thuis en uit. Op zaterdagmorgen is dat grofweg de jeugd tot en met JO13. En 's middags de jeugd JO13 tot en met JO19. Later in de middag spelen de seniorenteams hun wedstrijden.

Dit betekent dat er op de zaterdagen soms meer dan 50 thuiswedstrijden worden gespeeld. Dit brengt een grote organisatie met zich mee, waar veel vrijwilligers zich voor inzetten.

Een onderdeel daarvan is  dat vv Nieuwerkerk het belangrijk vindt dat de leiders en trainers van deze teams gastvrij worden ontvangen in de Commissiekamer. In de ochtend leiden al jaren Ed en Corinne als gastvrouw en gastheer dit alles in goede banen.

In de middag, van 12.00 uur tot 17.00 uur hebben we gastvrouwen of gastheren die deze taak op zich nemen. Door de gastheren en vrouwen wordt aan de leiders verteld op welk veld ze spelen, welke kleedkamer ze zitten. Aan de scheidsrechter worden de bal en scheidsrechtersfluit uitgereikt. Na de wedstrijd worden deze spullen weer in ontvangst genomen en wordt de uitslag ingevoerd in een hiervoor beschikbare iPad. Tussendoor is de gastheer of gastvrouw aanspreekpunt voor trainers en leiders met vragen over de wedstrijden die dag. Kom je daar niet uit, dan is er altijd iemand van het bestuur of de Jeugdcommissie aanwezig om te ondersteunen

Spreekt het bovenstaande je aan en vind je het leuk om middenin het jeugdvoetbal te staan op zaterdagmiddag? En op dat moment het gezicht te zijn van de jeugd van vv Nieuwerkerk? 

Meldt je dan aan! Samen met de huidige gastvrouwen zorg je er dan voor dat alles op de zaterdagmiddag in goede banen wordt geleid. Een onmisbare en dankbare klus voor alle jeugdleden en spelers!

De bedoeling is dat je ongeveer 1 x per maand een middag als gastvrouw/ gastheer in de commissiekamer aanwezig bent.

Als je dit wilt, stuur dan een mail naar Hein de Jong, Jeugdvoorzitter vv Nieuwerkerk op .

Natuurlijk kun je op zaterdag ook een keer komen kijken en praten in de commissiekamer, om te bepalen of het je wat lijkt!

 

Hein de Jong

Jeugdvoorzitter

Voor elk lid dat gaat Jurassic Golfen of footgolfen wordt € 1,- teruggestort in de club kas.

Jurassic Golf Gouda & Golfbaan IJsselweide gaan sportclubs in het Groene Hart sponsoren

Vlak voor de start van het voorjaar komen Jurassic Golf Gouda en Golfbaan IJsselweide met een initiatief om de lokale sportclubs financieel te ondersteunen.  

Voor elk lid, van de bij de actie aangesloten verenigingen, dus ook vv Nieuwerkerk dat komt  Jurassic Golfen of Footgolfen wordt namelijk €1,- terug gestort in de club kas.

Michel de Meijer van Jurassic Golf & Gofbaan IJsselweide: ‘We waren al langer op zoek naar een leuke manier om de clubs en verenigingen in de regio te ondersteunen. Via deze actie willen op een laagdrempelige manier alle lokale verenigingen een hart onder de riem steken.’

 

Zie de poster en de flyers in de kantine !

 

zie ook website : www.ijsselweide.eu  en dan onderaan naar de link Jurassic Golf

Goalgetter februari 2018

In deze Goalgetter o.a. de kijk van Paul van Leeuwen op, Björn wil het weten, Sem de Visser, Tony Bronder, vv Nieuwerkerk in de social media, kennismaking met de VCP’s en de moderne warming up.

Lees meer...

Voor de medische staf van vv Nieuwerkerk zijn wij op zoek naar een verzorger (m/v).

Je wilt samenwerken met de gehele staf (technisch/medisch) aan een mooi project voor de langere termijn met als doelstelling, de “nieuwe” zaterdagselectie naar 1e/2e klasse niveau brengen.

Willen in alle geledingen bij vv Nieuwerkerk naar een goed (top) sport klimaat op prestatief gebied.

vv Nieuwerkerk wil werken met dynamische personen die passie en drive hebben gekoppeld aan kwaliteit/kunde, discipline, toewijding en hart voor de club. Zijn op zoek naar iemand die meerdere jaren aan vv Nieuwerkerk verbonden wil en kan blijven.

Je werkt nauw samen met een sportfysiotherapeut en herstel/fysiek trainer. Er wordt een professionele werkwijze nagestreefd, waarin ook plezier niet zal/mag ontbreken.

Je bent verantwoordelijk voor de verzorging (massage/taping) vóór en ná de trainingen op dinsdag en donderdag. Ook ondersteun je eventueel bij hersteltrainingen en testmomenten van selectiespelers. Op zaterdag tijdens de wedstrijden verzorg je bij acute blessures/EHBSO.

Je bent in het bezit van diploma sportverzorger/masseur en hebt ruime kennis op het gebied van EHB(S)O. Een afgeronde cursus herstel/fysiek trainer voetbal is een pré.

Met vriendelijke groet,

Hans Jeroense
Voorzitter VV Nieuwerkerk


06-53293877

Bestuur op zoek naar een nieuw bestuurslid sponsorzaken en/of een geheel nieuw op te richten sponsorcommissie.

Na 10 jaar bestuurslid PR & Sponsorzaken te zijn, wordt het m.i. tijd om ruimte te maken voor een nieuw bestuurslid sponsorzaken en/of dat er een nieuw te vormen sponsorcommissie wordt opgericht. 

Lees meer...

Feyenoord Soccer Camp van 22 aug. t/m 24 aug. bij vv Nieuwerkerk

Feyenoord Soccer Camp VV Nieuwerkerk 2018

Het Feyenoord Soccer Camp is dit jaar van 22 augustus t/m 24 augustus bij vv Nieuwerkerk

Lees meer...

Presentatiegids 2017

De nieuwe presentatiegids nu ook online.

Lees meer...

vv Nieuwerkerk blog

De verhalen uit het clubblad van de vv Nieuwerkerk. Zie ook: https://vvnieuwerkerk.blog.

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links