NIEUWS

respect-teams

Verslag pupillentoernooi op 13 januari

 

 

Zaterdagochtend 13 januari 2018            

Om 6.30 gaat de wekker, maar ik draai mij nog één keer om, het is nog effe te vroeg om uit bed te gaan. Even later, 6.39 uur weer gaat de wekker, en nog één keer…… uit die nare wekker……

Weer gaat de wekker 6.48 uur. Nu moet ik er echt uit, douchen, aankleden, wat eten, spullen bij elkaar pakken en naar de voetbal, want om 7.30 uur hadden we afgesproken om de velden voor JO nieuw en JO-08/09 op te zetten. Samen met Jeroen Haak, Ralph Maassen en mijzelf, Anita van IJsseldijk, zijn wij vandaag de toernooicommissie voor het Nieuwjaarstoernooi. Michel Korzilius had zich de afgelopen tijd bezig gehouden met de aanmeldingen en de indeling en was in het buitenland. Gelukkig heeft Peter Schoneveld (coördinator JO-08/09) aangeboden om te helpen met opzetten van deze speciale velden. TOPPIE en er was de altijd helpende hand van Goos Verkaik.

Rond 8.30 uur komen langzaam aan de eerste jongens, meisjes en ouders naar de voetbal. Ondanks de kou hebben ze er zin in. Als commissie besluiten wij om onze administratie ook naar veld 4 op de middenstip te verhuizen en zo zien wij om ons heen jongens en meisjes met plezier voetballen en enthousiaste ouders juichen en aanmoedigen langs de zijlijn. Bij de JO-nieuw zijn de landen Engeland, Portugal, Nederland en Italië actief bezig en bij JO-08/09 zijn de teams van Tottenham Hotspur, Manchester United en City, Chelsea en Arsenal volop in actie. Wanneer beide groepen klaar zijn, zijn uiteindelijk Italië en Chelsea de winnaar en is er voor iedereen een medaille.

Nu snel weer alles klaar zetten, e.e.a. ophangen en waar nodig aanpassen, want om 13.00 uur gaat de middagsessie weer van start met JO/M-10/11 en JO/M13. Nu zijn Spaanse (Barcelona, Real Madrid, Sevilla en Valencia ) en Italiaanse (Napoli, AS Roma, Juventus en AC Milan) ploegen bij          vv Nieuwerkerk op de velden aanwezig om lekker te voetballen. Ook in de middag is de administratie op het veld, echter zijn we natuurlijk naar de zijlijn verhuisd. Het is ietsjes warmer dan vanmorgen, maar het opgegeven zonnetje laat zich helaas niet zien. Ook hier weer enthousiaste jongens en meisjes, die samen voetballen en doelpunten proberen te maken. Een eerste prijs was voor AS Roma en Sevilla, maar ook voor iedereen een medaille.

Ondanks de kou kunnen we terugkijken op een geslaagd toernooi, we bedanken iedereen, scheidsrechters, ouders, kantinepersoneel voor hun inzet en hulp. Maar vooral de jongens en meisjes, totaal 138, die van de partij waren. Tot volgend jaar.

Tijdens het middagprogramma zijn foto’s gemaakt, deze komen in de loop van de week op de site.

de Toernooicommissie

Jeroen, Ralph, Michel en Anita

 

 Foto 8

 

 

 

foto 2

foto 5

Nieuwjaarstoespraak 01-01-2018

NIEUWJAARSTOESPRAAK VAN VOORZITTER HANS JEROENSE

OP 01.01.2018

 

Lees meer...

Goalgetter december 2017

In deze Goalgetter 0.a. De kijk van Paul van Leeuwen op, Björn wil het weten, dames terug op de velden, kidscorner en de Grote Club Actie 2017

Lees meer...

Korte impressie van de Algemene Ledenvergadering

KORTE IMPRESSIE VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING.

Op 13 december jl. was de Algemene ledenvergadering. Wederom was het aantal aanwezigen niet bijster hoog te noemen. In totaal waren er inclusief het bestuur 36 leden aanwezig.

 

Lees meer...

Resultaat Grote Club Actie 2017

Grote Club Actie 2017

 

De lotenverkoop van de Grote Club Actie is op dinsdagavond 28 november j.l. beëindigd.

Lees meer...

Presentatiegids 2017

De nieuwe presentatiegids nu ook online.

Lees meer...

vv Nieuwerkerk blog

De verhalen uit het clubblad van de vv Nieuwerkerk. Zie ook: https://vvnieuwerkerk.blog.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Lees meer...

Zet uw fiets of scooter goed op slot !

Beste allen,

Vorig jaar zijn er rond om deze tijd best veel fietsen gestolen. Zet daarom uw fiets goed op slot bij voorkeur aan het fietsenrek.

Voor een goed advies voor uw slot kunt u terecht bij RIJWIELHANDEL ZUIDPLAS aan de Dorpsstraat 11 te Nieuwerkerk aan den IJssel. telefoon: 0180-310570.

Hiernaast heeft de vvNieuwerkerk vanaf dit seizoen ook camerabeveiliging.

 

 

Vrijwilligers bij vv Nieuwerkerk overleggen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Vrijwilligers bij vv Nieuwerkerk overleggen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor vrijwilligersorganisaties die sport aanbieden, hebben ook de zorg voor het creëren van een veilig sportklimaat. In de sport komt ongewenst gedrag helaas vaker voor dan men denkt. De actualiteit opent hiervoor keer op keer onze ogen. Verenigingen die preventief beleid voeren, vergroten de kans om (seksueel) grensoverschrijdend gedrag te voorkomen, op te sporen en aan te pakken.

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links