NIEUWS

respect-teams

Goalgetter juni 2018

In deze Goalgetter o.a. de kijk van Paul van Leeuwen op, Björn wil het weten, parkeerplaatsen, opzoomeren, Remco Langerveld en de kampioenenposter.

Lees meer...

Bekendmaking teamindelingen op 23 juni

Bekendmaking teamindelingen op 23 juni

Eerder heeft de Jeugdcommissie aangegeven dat we op 15 juni de teamindelingen op de website bekendmaken. De afgelopen week is er in alle leeftijdscategorieën nog veel gewijzigd door opzeggingen en nieuwe leden. Daarnaast is voor veel teams de begeleiding door trainers en leiders nog niet rond. Hierdoor heeft de Jeugdcommissie meer tijd nodig om een goede indeling te maken.

Daar komt bij dat in de categorieën JO10, JO11 en JO12 met ingang van aankomend seizoen er nieuwe spelvormen zijn, waardoor teams compleet opnieuw ingedeeld moeten worden. Dit kost meer tijd dan verwacht. De JO10 gaat aankomend seizoen 6 tegen 6 spelen en de JO11 en JO12 gaan 8 tegen 8 spelen.

De komende week werkt de Jeugdcommissie dus nog hard aan de teamindelingen. Op 23 juni is ons streven dat we de teamindelingen op de website kunnen publiceren. 

De leeftijdsgroepen waarvan de indeling eerder bekend is publiceren we voor 23 juni. Hou dus de website in de gaten!

De Jeugdcommissie

  

Er zijn nog plaatsen voor het Feyenoord Soccer Camp bij vv Nieuwerkerk van 22 t/m 24 aug 2018

Er zijn nog enkele plaatsen voor het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Nieuwerkerk. Doe mee, ontvang een compleet voetbalpakket en maak kans op een mooie prijs! ⚽ update 24-06-2018

 

Lees meer...

Zaterdag 7 juli van 08.00 - 14.00 uur: OPZOOMEREN !

OPZOOMEREN 2018: ZATERDAG 7 JULI 08 - 14 UUR (incl lunch)

Lees meer...

AVG (algemene verordening gegevensbescherming)

Vanaf 25 mei is de algemene verordening gegevensbescherming van toepassing . Deze verordening is de opvolger van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), waar we bij de club nu al  mee te maken hebben.

Lees meer...

En ineens weet ik het: ik word scheidsrechter bij vv Nieuwerkerk

n ineens weet ik het: ik word scheidsrechter,  de nieuwe Björn Kuipers!!!

Lees meer...

Op tijd afmelden einde dit seizoen 2017-2018

Beste leden en ouders,

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden. Nog even en er ligt wéér een seizoen achter ons. Achter de schermen zijn we al een tijd druk bezig met het komend seizoen, met name de nieuwe teamindelingen vragen veel tijd en aandacht.

Om het hele proces rondom de teamindelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het van groot belang dat afmeldingen op tijd en op de juiste manier binnenkomen!
Tegelijk met de overschrijvingsdeadline van de A-categorie, willen we graag dat afmeldingen op uiterlijk 15 juni 2018 bij ons binnen zijn via de mail of via de post.

 

Lees meer...

Jeugdcommissie zoekt voor volgend seizoen een coördinator JO19

De Jeugdcommissie zoekt voor volgend seizoen een Coördinator JO19

Lees meer...

Het G-team zoekt nog enkele voetballers voor komend seizoen

Voetbalvereniging Nieuwerkerk zoekt voor het g-team voor het  seizoen 2018-2019 een aantal  voetballers die graag op zaterdag een wedstrijd willen spelen en op woensdagavond willen trainen. Het g-team speelt op een goed niveau in de 1e klasse van de KNVB.

Lees meer...

Nieuwerkerk Zakelijk

Nieuwerkerk Zakelijk is opgemaakt in Adobe Acrobat. Om de bestanden te kunnen lezen of downloaden, heeft u Acrobat Reader nodig. Door op onderstaande link te klikken kunt U Nieuwerkerk Zakelijk downloaden.

vvNieuwerkerk Zakelijk 2018

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links