Het bestuur wenst haar leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren een mooie zomervakantie !

Werken aan nieuwe website - geen autorisaties voor teampagina's

De manier waarop onze leden kennis nemen van informatie van de club en hoe teams onderling communiceren is de afgelopen jaren flink veranderd. De website was de prominente plek. Dat zijn nu een Whatsapp-groep de de app van voetbal.nl voor een team. Nieuwerkerk is ook op socal media actiever geworden, dus is voor velen het volgen van de Facebook-pagina al voldoende.

Onze website is al jarenlang een van de best bezochte voor sportclubs, al zien we het aantal bezoekers steeds verder teruglopen. We hebben daarom nagedacht over vernieuwing van de site.

Als belangrijkste functie zien we het makkelijk kunnen delen en lezen van nieuwsberichten over de club. Die moet je goed op je telefoon kunnen lezen. Sponsors moeten goed zichtbaar zijn natuurlijk en er moet informatie zijn over evenementen en wedstrijden. We voegen graag ook een webshop toe om online de mooie Beltona-kleding te kunnen kopen.

In de zomer gaan we hiermee aan de slag. Door deze ontwikkeling geven we voor het nieuwe seizoen geen nieuwe autorisaties uit voor teampagina’s op de huidige site.

We hebben er zin in.