Het bestuur wenst haar leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren een mooie zomervakantie !

Jeugdcommissie zoekt voor volgend seizoen een coördinator JO19

De Jeugdcommissie zoekt voor volgend seizoen een Coördinator JO19

De Jeugdcommissie bij vv Nieuwerkerk zorgt voor een goede en geoliede organisatie van alles wat te maken heeft met jeugdvoetbal bij vv Nieuwerkerk. Dit doen we voor zo'n 1.000 jeugdleden. De jeugdcommissie bestaat uit coördinatoren die per leeftijdscategorie aanspreekpunt zijn. Daarnaast bestaat de Jeugdcommissie uit het wedstrijdsecretariaat en de commissiekamer leden. Samen zorgen we ervoor dat er weer ieder weekend met veel plezier op alle niveaus gevoetbald kan worden.

In de Jeugdcommissie is een vacature van een coördinator voor de JO19 groep. Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor leiders en trainers van je eigen leeftijdsgroep. Je zorgt voor de teamindelingen en indeling van de trainingen. En je zorgt ervoor dat het trainingsmateriaal voor de teams op orde zijn. Je bent de verbindende schakel tussen de jeugdteams en het bestuur. Samen met de Jeugdcommissie vergader je eens in de 6 weken, waarbij er jeugdbrede beleids- en operationele onderwerpen worden besproken en besloten. De Jeugdcommissie staat onder leiding van het bestuurslid Jeugdvoorzitter.

De JO19 groep bestaat dit jaar uit 4 elftallen, waarvan de JO19-1 een selectieteam is.

Heb je interesse? En draag jij op deze wijze bij aan het spelplezier van deze groep voetballers? Neem dan contact op met onze huidige coordinator Dineke Seijn () of Jeugdvoorzitter Hein de Jong (06-1048 7685).