Het bestuur wenst haar leden, vrijwilligers, donateurs en sponsoren een mooie zomervakantie !

Gaande en komende bestuurslid sponsorzaken

Gaande en komende bestuurslid sponsorzaken vv Nieuwerkerk

Zoals al eerder aangegeven op de website stop ik per 30 juni 2018 als bestuurslid sponsorzaken en daarbij alle andere werkzaamheden voor o.a. nieuwbouw en subsidies.

Nadat ik als selectie- jeugdtrainer was gestopt, ben ik het bestuur ingegaan als bestuurslid technische zaken. Dit heb ik bijna 7 jaar gedaan. Na ongeveer 1,5 jaar ben ik gevraagd om terug te keren in het bestuur in de functie sponsorzaken.

Als je, zoals ik, met veel plezier en samen met anderen 10 jaar de Sponsorzaken bij de club hebt gedaan, dan wordt het tijd voor verandering. In het afgelopen decennium heb ik veel mensen in het bedrijfsleven in Nieuwerkerk en in de regio leren kennen als meelevende supporters van onze club. Persoonlijk heb ik er ook diverse leuke contacten aan over gehouden. Maar er is “een tijd van komen en van gaan”.

Ik voelde/ vind dat na de ingebruikneming van de nieuwbouw doorgepakt moest worden maar dat ik niet meer de “drive” van voorheen had en dan moet je eerlijk zijn naar je zelf. Uiteraard speelde de roep van het thuisfront en ook onze winkel Favors dameskleding in winkelcentrum Reigerhof een belangrijke rol in mijn beslissing.

Vooral de samenwerking met het huidige bestuur, commissieleden en vrijwilligers binnen de vereniging zal ik dan gaan missen. De beslissing was zeker niet makkelijk maar na een tijdje is het gezonde verstand naar boven komen drijven om te stoppen.

De tijd is dus rijp om het stokje over te geven aan iemand anders. Hans Jeroense en ik hebben Marco van Zwol (jeugdtrainer en subsponsor: Print Power Media) bereid gevonden om de functie van bestuurslid Sponsorzaken over te nemen. Wij hebben er vertrouwen in dat Marco dit goed gaat oppakken en wensen hem veel werkplezier in deze prachtige maar vooral ook een belangrijke functie.

Aan mij is gevraagd om ter ondersteuning in de sponsorcommissie te gaan of andere taken binnen de vereniging te gaan doen maar daar zie ik van af om anderen de ruimte te geven om iets moois neer te zetten. Maar de toekomst zal uitmaken of dit zo blijft! Indien Marco of anderen, desgevraagd, informatie willen of ergens even bij kan helpen, zal ik dan uiteraard doen.

Trots ben ik dat ik een steentje heb mogen bijdragen van wat we met z`n allen hebben bereikt met deze mooie club. Vooral dat ik tijdens de nieuwjaarsreceptie erelid ben geworden heeft mij persoonlijk zeer geraakt. Ik hoop dat de onbetaalde vrijwilligers lang hun taken bij de club mogen blijven doen en dat zij ook hiervoor in aanmerking kunnen komen.

Volledigheidshalve bericht ik u dat een extra bestuurslid is toegevoegd aan het huidige aantal bestuursleden. Namelijk Jan Twigt (subsponsor: Twigt Trucks) en krijgt de officiële/nieuwe functie van bestuurslid algemene zaken.

Als clubman ga ik een stap terug doen, maar v.v. Nieuwerkerk blijft altijd mijn club.  Bij deze bedank ik alvast alle leden en vrijwilligers voor de prettige samenwerking. We spreken elkaar nog wel, toch?

Rob de Bruijn

Bestuurslid sponsorzaken