Goalgetter december 2017

In deze Goalgetter 0.a. De kijk van Paul van Leeuwen op, Björn wil het weten, dames terug op de velden, kidscorner en de Grote Club Actie 2017

De clubbladen en/of presentatiegids zijn opgemaakt in Adobe Acrobat. Om de bestanden te kunnen lezen of downloaden, heeft u Acrobat Reader nodig. Door op onderstaande link te klikken kunt U het clubblad of presentatiegids downloaden.

- Goalgetter december 2017

- Goalgetter november 2017

- Goalgetter oktober 2017

- Goalgetter juni 2017

- Presentatiegids 2017

vvNieuwerkerk Zakelijk 2017

Als u het clubblad of de presentatiegids niet kunt openen, dan heeft u Acrobat Reader niet op uw pc staan. U kunt deze sofware downloaden door op het plaatje hieronder te klikken. U gaat dan naar de website van Adobe, waar u instructies vindt over het gratis downloaden en installeren van de software.

get adobe reader

Clubblad of presentatiegids  lezen:
Klik eenmaal op het bestand - het PDF bestand opent in uw browser

Clubblad of presentatiegids downloaden:
Klik eenmaal op het bestand met de rechtermuisknop. Vervolgens kiest u voor "Doel opslaan als..."

Een selectie van interessante artikelen uit de Goalgetter kunt u ook lezen in de vv Nieuwerkerk blog.