Nieuwerkerk 1

/

Wedstrijden

Competitie

Stand

1e klasse B

Periode 1

Periode 1

Periode 2

Periode 2

Periode 3

Periode 3

Uitslagen

Uitslagen

Alle uitslagen

Programma

Programma

Programma komende weken

Beker

Stand

Stand

Uitslagen

Uitslagen

Programma

Programma

Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Ron de Kreij06-51111435Leider
Anno de Vent06-36533641Assistent scheidsrechter
Kevin Neleman06-42997537Fysio en hersteltrainer
Theo Speelmeijer06-46044055Keeperstrainer
Henk Meijers06-10037175Verzorger
Richard Boer06-44059158Assistent trainer
Leo lansbergen06 48623184Leider
Omar Khan06-51798003Hoofdtrainer/coach
Gerard Geerders06-40357340Assistent trainer
Ed van Beuningen06-12812336Begeleider scheidsrechter
Tim van Stigt06-40376446Video-analist
Reginio HunteSpitsentrainer

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1
DONDERDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1
VRIJDAG20.00-21.30Kunstgras 1Tribune 1

Nieuwerkerk (zo) eenvoudig langs Delft

Aan het einde van de week dat de leden het groene licht gaven aan het bestuur de stekker uit het prestatieve voetbal op de zondag in het komende seizoen te trekken, heeft de ploeg van trainer Omar Khan op de juiste manier geantwoord door tegenstander Delft met een klinkende 5-0 nederlaag naar huis te sturen.

Lees meer...

Onnodig verlies van Nieuwerkerk (zo) tegen Hoogland

Het was het competitiedebuut van O17 doelman Michele van der Eijk. Een vroege tegentreffer. Voor rust een 4-4-2 tactiek die niet werkte vanwege de ontbrekende diepgang vanuit het middenveld. Een tegenstander die in de eigen doelman het beste aanspeelpunt zag. Na rust Nieuwerkerk met een dubbele wissel terug naar de vertrouwde speelwijze. Het overwicht werd nu onvoldoende uitgebuit. Twee keer aanvallend balverlies en daardoor twee keer weggecounterd. Het waren pijnlijke feiten en zo onnodig tegen een angstig en defensief ingestelde tegenstander.

Lees meer...

Nieuwerkerk (zo) komt na rust verdedigend tekort tegen BMT

Nieuwerkerk ging met een 1-0 voorsprong de rust in en niets leek erop dat de tweede helft zo anders zou verlopen. De ploeg ging na rust verdedigend opzichtig in de fout en dat werd koelbloedig afgestraft. Die koelbloedigheid kwam de thuisclub juist zelf aan de andere kant tekort, want het kreeg ook de kansen om de score een ander gezicht te geven.

Lees meer...

Verdiende zege van Nieuwerkerk (zo) bij Poortugaal

Beide ploegen zijn doorgaans aan elkaar gewaagd en staan in de onderlinge confrontaties garant voor doelpunten en ook vandaag was dit weer het geval. Toch heeft dit duel een apart randje, want het zou zo maar kunnen dat dit het laatste onderlinge duel van beide clubs op zondag is geweest. Intussen wordt door beide besturen aan de leden het plan voorgelegd het prestatieve voetbal m.i.v. het volgende seizoen op de zondag te beëindigen. Nieuwerkerk won verdiend omdat het vandaag prima speelde en ook beter met de kansen omsprong.

Lees meer...

Zondag 1 heeft een teambuildingsdag gehad

Spelers VVNIEUWERKERK 1 brengen sportief bezoek aan Sportiv.

De spelers van VVNieuwerkerk 1 waren in principe zondag 12 november vrij.

De bekerwedstrijd tegen DRL (gewonnen met 6-0) vond in plaats van in het weekend al op donderdag 9 november plaats.

De vrije zondag werd door de spelers) doorgebracht in de de Nieuwerkerkse fitness-ruimte bij Sportiv.

Trimmend legden zij de afstand naar deze locatie bij het NS-station Nieuwerkerk af.

Onder professionele begeleiding werkten zij daarna een ongeveer 1,5 uur durend parcours crossfit af.

Uiteraard mocht een elftalfoto met keeperstrainer Theo Speelmeijer als stand-in voor Greg Gyebi (die helaas ontbrak) niet ontbreken.

Vervolgens ging de gehele groep ook weer trimmend terug naar het Sportcomplex Dorrestein.

Waar door de hevige regenval een onderling oefenpotje op het laatste moment werd afgelast.

Aan de inwendige mens was ook de nodige aandacht besteed. Assistent-trainer Reginio had voor een Surinaamse hap gezorgd.

De roti ging er bij de gehele groep in als koek en binnen de kortste keren waren de pannen leeg.

Hierna had Omar ervoor gezorgd dat iedereen kon deelnemen aan een voetbalquiz.

Het duo Shayron Curiël en Kevin Kamerbeek kwam als winnaar uit de bus.

Daarna keerden de spelers met een voldaan gevoel huiswaarts.

 

Leo Lansbergen

 

 foto 12  nov  selectie  verb

 

Nieuwerkerk (zo) in slotfase tegen Boshuizen alsnog onderuit

Het leek aanvankelijk voor de thuisclub allemaal voor de wind te gaan met de vroege goal en eentje vlak na rust, maar toen Boshuizen in de 71e minuut de aansluittreffer binnenschoot, kwam het geloof bij de Leidenaren weer helemaal terug en sloegen ze in de slotfase nog tweemaal hard toe. Opnieuw stond de formatie van trainer Omar Khan dus met lege handen zakt de ploeg met dit resultaat af naar de onderste regionen.

De ziekenboeg was rijkelijk volgelopen, want doelman Sander Hoffmann, Ryan Santos, Mike van de Ruit en Davi Lizardo waren niet inzetbaar, terwijl middenvelder Stefan van der Vlegel aan een wereldreis is begonnen. Daar tegenover stond de terugkeer van Remco Langerveld in de selectie en het debuut van doelman Delano Kortstam die dan toch eindelijk dit weekend door de KNVB is vrijgegeven na zijn overschrijving van FC Dordrecht.

Er waren nauwelijks 38 tellen op de klok toen Shayron Curiel zijn moment van de middag kende. Aangespeeld op links ontdeed hij zich van zijn directe tegenstander om vervolgens kiezelhard diagonaal binnen te schieten. Met deze vroege voorsprong, wist Nieuwerkerk geen vervolg aan deze bliksemstart te geven en omdat ook Boshuizen niet sterk aan de wedstrijd begon, was er in het eerste half uur vooral veel activiteit op het middenveld. Doelman Delano Kortstam onderscheidde zich namens de thuisclub in de 15e minuut met goed keeperswerk, maar veel meer gevaar stichtten beide ploegen voor de rust eigenlijk niet meer. Na rust kwam Nieuwerkerk al snel op een 2-0 voorsprong. In de 53e minuut bediende Shayron Curiel vanaf de linkerkant de op rechts meekomende Bart Slob, die met een simpele voetbeweging teruglegde op Daniel Da Cruz. Hij schoot vervolgens hard en laag binnen. Met deze prima goal leek de thuisclub op rozen, maar dat pakte dus geheel anders uit. Boshuizen sloeg in de 71e minuut met de aansluittreffer toe en nam vervolgens het heft in handen. Trainer Omar Khan had kort hiervoor Remco Langerveld binnen de lijnen gebracht voor Rowendey Schoop. Even later verliet ook Kevin Kamerbeek het veld en kwam Scott van Dijk hem aflossen. In dezelfde minuut zat ook voor Daniel Da Cruz de wedstrijd er op. Lang blessureleed hield hem enkele maanden aan de kant en een hele wedstrijd bleek duidelijk nog teveel. Boshuizen profiteerde wel van deze wisselingen aan de kant van Nieuwerkerk. Het speelde nu met meer druk naar voren en dat betaalde zich uit. In de 83e minuut kwamen de Leidenaren na aarzelend ingrijpen van Nieuwerkerkse kant op het middenveld langszij, maar ze voelden dat er nog meer in zat. Goed keeperswerk van doelman Delano Kortstam voorkwam in eerste instantie een derde treffer, maar die viel in de blessuretijd alsnog. Nieuwerkerk liet zich vanuit een hoekschop volledig verrassen en zo stond het even later alsnog met lege handen.

Opstelling: Delano Kortstam - Kevin Kamerbeek (76. Scott van Dijk) - Shanon Koetsier - Gregory Gyebi - Jeffrey Schenk - Bart Slob - Shane van den Engel - Daniel Da Cruz (77. Justin Spruijt) - Jordan Kroon - Shayron Curiel - Rowendey Schoop (70. Remco Langerveld)

Nieuwerkerk (zo) gaat bij VOC flink onderuit

Waren het vooral voor de rust de persoonlijke fouten die Nieuwerkerk de das omdeed, in de tweede helft liep het tegen een slim counterend VOC aan dat de vleugels optimaal benutte om de score verder op te voeren. Nieuwerkerk begon niet scherp genoeg en ondanks meer druk in de tweede helft, bleef het vrij tandeloos voor het vijandelijk doel. Opnieuw zoals vorig seizoen dreigt een anonieme positie op de ranglijst, want de bovenste plaatsen zijn voorlopig wel uit zicht.

Lees meer...

Nieuwerkerk (zo) stelt zege pas laat veilig

Lange tijd gebeurde eigenlijk niets noemenswaardig voor beide doelen, maar in het laatste kwartier van de wedstrijd kwamen beide ploegen plotseling geheel los. Nieuwerkerk won dankzij individuele klasse dat de ploeg herbergt. Shayron Curiel had enkele geniale momenten en tussendoor behoedde doelman Sander Hoffmann zijn ploeg vlak voor tijd voor de gelijkmaker met een fenominale redding op een schot van zo'n 10 meter.

Lees meer...

Fortuinlijke zege van Nieuwerkerk (zo) op RVC´33

De eerste driepunter van dit seizoen. Het kostte Nieuwerkerk veel moeite de Reeuwijkers te verslaan. Een derde voorsprong van de bezoekers in de wedstrijd werd RVC´33 tenslotte fataal. Een late treffer goed voorbereid door Rowendy Schoop werd door invaller Stefan van der Vlegel subliem binnengeschoten. Verdiend over 90 minuten was deze overwinning niet, maar individuele klasse gaf de doorslag.

Lees meer...

Nieuwerkerk (zo) moet zich met een punt tevreden stellen

Onder de uitstekende leiding van scheidsrechter P. Molenaar wist Nieuwerkerk opnieuw niet te winnen. Teleurgestelde gezichten alom, maar de realiteit was ook dat de ploeg van trainer Omar Khan geen recht had op meer. Het wist de opponent uit Wateringen geen moment echt de wil op te leggen en was zelfs een groot deel van de tweede helft de mindere.

Lees meer...

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links