Nieuwerkerk MO19-1

/

Wedstrijden

Competitie

Stand

Periode 1

Periode 1

Periode 2

Periode 2

Periode 3

Periode 3

Uitslagen

Uitslagen

Alle uitslagen

Programma

Programma

Programma komende weken

Beker

Stand

Stand

Uitslagen

Uitslagen

Programma

Programma

Begeleiding

NaamTelefoon / E-mailFunctie
Ray Garnier06-40240536
Trainer/Leider
Tanco Mulderij0653139139Trainer/Mental Coach
Teun den Ouden0624653775Trainer/Techniek Coach

Trainingsschema

DagTydstipVeldKleedkamer
DINSDAG20:15-21:45Kunstgras 4a6?
DONDERDAG20:15-21:45Kunstgras 4a6?

ZBHV - Nieuwerkerk 0-6: Maximaal resultaat na 2 wedstrijden maakt ons trotse koploper.

Slechts 11 fitte spelers met supporters reizen af naar een voor ons volledig onbekende tegenstander in Zuid Beijerland. Het eerste half uur moeten wij spelen zonder wissel. Tot die tijd moet iedereen heel blijven en moeten we proberen om op voorsprong te komen om zo de tegenstander al vroeg te ontmoedigen. Dan komt Ron de Kreij met 3 meiden uit de MO15 ons versterken. Jennifer, Michelle en Tatum spelen zonder problemen en met zichtbaar veel plezier met ons mee.

Het plan pakt goed uit, al ligt binnen vijf minuten Susan groggy op het veld na een botsing met haar directe tegenstander. De koude natte spons doet wat hij moet doen en ze kan gelukkig weer door. Snel komen wij op voorsprong als Romee, vandaag weer uitstekend als mid mid en in de tweede helft aanvoerder, de bal verovert en een assist geeft op Milou. Milou op links omspeelt de keeper en treft doel. Na 13 minuten is het de beurt aan Esmee, hard werkend zoals altijd. Een voorzet vanaf rechts en in de  drukte voor het doel heeft zij een intikker. De eerste wissel is voor Susan, zij staat haar plekje af aan Tatum die moeiteloos is in te passen in onze verdediging. Fleur treft doel met een mooi lobje over de keeper, hiervoor geeft ze haar tegenstander een flinke duw dus de scheidsrechter keurt het doelpunt terecht af. Natuurlijk heeft de scheidsrechter het volgens Fleur niet goed gezien maar wij weten beter… Kort voor rust verovert Fleur de bal op het middenveld. Michelle die ingevallen is voor Milou mag na een mooie solo afronden op doel en zo gaan wij met 0-3 de rust in.

In de tweede helft nemen wij iets gas terug, omdat onze conditie nog niet optimaal is en zo iedereen proberen heel te houden. Het krachtsverschil vertaalt zich bij Nieuwerkerk in nonchalance achterin en regelmatig wordt er na slordigheden gevreesd voor een tegendoelpunt. Die blijft gelukkig uit, wel scoren wij opnieuw na 10 minuten. Een voorzet vanaf links en Jennifer controleert de bal, omspeelt haar tegenstander en als rechts half treft zij het doel. De vijfde treffer wordt gemaakt door Esmee, zij verovert de bal op het middenveld, begint haar solo, omspeelt meerdere tegenstanders kapt, draait en komt naar binnen. Hierna rondt zij af over de keeper. In alle euforie haalt Teun een moment van Dennis Bergkamp erbij, maar we zijn nog niet klaar want kort voor tijd scoort Milou nummer zes.

Nog niet top maar wel winnen met 0-6, hierbij nemen wij duidelijk gas terug in de tweede helft. Een lekkere start van de voorjaarscompetitie maar we zullen moeten blijven verbeteren, zeer zeker ook conditioneel, want volgende week al ontvangen wij Haastrecht. Voorlopig staan wij als enige team met het maximale resultaat uit 2 wedstrijden trots op kop.

Nieuwerkerk – Lyra 4-1: Goede start na de winterstop

Eindelijk weer voetballen, wat heeft de winterstop toch lang geduurd. Spannend om vandaag voor het eerst het team weer echt in actie te zien na 2 maanden geen competitie voetbal. Gelukkig hebben we er een heerlijk zonnetje bij en niet te vergeten; onze vier geblesseerden (Brit, Denise, Eva en Milou) zitten allen in de dugout om de MO19 aan te moedigen. Goed voor de teamgeest. Het mooie weer zorgt er ook voor dat er lekker veel publiek is als we iets na drie uur aftrappen.

Er is de afgelopen weken zo goed mogelijk geoefend en getraind, helaas zijn niet altijd alle meiden beschikbaar, maar we starten goed. Aangevuld met de prima en met zichtbaar veel plezier spelende Michelle en Tatum uit de MO15 spelen we onbevangen ons eigen vertrouwde spelletje. Vanaf het eerste moment zijn we de bovenliggende partij, hoewel we aanvankelijk moeite hebben met de wisselend opkomende middenvelders van Lyra. Er is vertrouwen op een goede uitslag maar helaas lopen we na 23 minuten tegen een achterstand aan. Op rechts leiden we balverlies en grijpen vervolgens niet in op de linksbuiten van Lyra die vrije doorgang krijgt en zo in de korte hoek doel treft. Dit is wat Nieuwerkerk nodig heeft om een stapje extra te doen. Er wordt weer ouderwets gestreden. Drie minuten later scoort Zahra met een welgemikte vrije trap 1-1, onzichtbaar en onhoudbaar, en staan we weer op gelijke hoogte. Nog voor de rust komen we op 2-1 door een mooi afstandsschot van Michelle vanuit de tweede lijn.

De tweede helft starten we voortvarend met een Nieuwerkerks kwartiertje, vastbesloten om de wedstrijd meteen op slot te gooien. Voorbereid op het lastige middenveld van Lyra, spelen we met extra agressie en goed combinerend. Na vijf minuten mag Esmee afronden op goed aangeven van Michelle en zo wordt het 3-1. Even later wordt het 4-1 door opnieuw een afstandsschot van Michelle. Dit is tevens de eindstand van deze boeiende en sportieve wedstrijd. Er is hard gewerkt, gestreden zoals het hoort en dat levert de eerste 3 punten op van dit jaar. Een groot compliment voor het team!

Pien:                   Rustig in het doel, staat vaak op de juiste plek.
Lisa:                    Zeer solide, die vandaag veel ballen weggehaalt en goed ingestapt.
Susan:                Rechtsback maar ook rechtsbuiten, na wat twijfel ging ze knallen.
Rosanne:           Wat een inzet, van 16 naar 16 en die ene gil, hilarisch.
Elisa:                   Knokkend en veel fysiek, elke duel gebikkeld, bangmakend voor Lyra.
Zahra:                 Geniale traptechniek, ziek geweest maar aan de conditie wordt gewerkt.
Fleur:                  Inzet en doortastendheid compenseerde heel veel, ze had een treffer verdiend.
Romee:              Speelt beter dan zij zelf denkt, maakt meters en onderschept veel als stofzuiger.
Pumah:              Had Messi achtige bewegingen in huis, gaat steeds mooier voetballen, duels mogen harder.
Miranda:            Onze  Speedy Gonzales, met veel snelheid en sticht zo veel gevaar.
Esmee:               Hardwerkende spits, doortastend en een goed doelpunt, heerlijke beleving.
Tatum:                Jonkie die zonder angst elk duel in gaat, wat een toppertje.
Michelle:            Wat een talent, mooie bewegingen, sublieme goals en keihard afjagen van de tegenstander.

Oefenwedstrijd Nieuwerkerk MO19 - VR1 6-0

Roos heeft als links buiten een doelpunt gemaakt. 

Nieuwerkerk – DVV 0-3 : Ervaren DVV nog een maatje te groot voor jong Nieuwerkerk.

Een thuiswedstrijd tegen de nummer 2, we hebben er naar uitgekeken. Ons jonge team is voor niemand bang, kan goed voetballen en doet het prima ook tegen de zwaardere tegenstanders. Soms ontbreekt gewoon de ervaring, de fysiek en het geluk om punten te pakken. Zeker dit seizoen als wij vervelende thuisfluiters bij Heinenoord en SHO tegenkomen en wanneer wij door langdurige blessures het zonder Brit en Eva moeten doen. Daarom worden wij vandaag weer geholpen door de MO15 waar we Jennifer Baas van mogen lenen. In de wedstrijd laat zij zich zien als een prima rechtshalf en rechtsbuiten.

 

Vanaf het eerste fluitsignaal spelen we prima. Wij halen ons niveau maar merken ook dat DVV aan alle kanten beter is. Grote meiden met veel ervaring die wel heel gemakkelijk positiespel spelen. Nieuwerkerk biedt goed tegenstand maar de snelle linksbuiten zijn we af en toe kwijt. Zodra zij de kans krijgt om goed voor te geven scoort de rechtsbuiten die voor haar man komt. Onze keeper kan geen redding meer brengen. Wij blijven goed voetballen maar zijn ondergeschikt aan DVV. Kort voor het einde van de eerste helft scoren zij ook nog 0-2 en zo gaan we de rust in.

Letterlijke donkere wolken komen samen boven Nieuwerkerk in de tweede helft met hagel en veel regen. Onze meiden zijn vastberaden om toch een 1-2 te maken. Aan de inzet ligt het niet, er worden ook geen grote fouten gemaakt maar DVV scoort helaas een 0-3 en speelt hierna de wedstrijd uit. Na exact 90 minuten maakt de scheidsrechter een einde aan deze sportieve wedstrijd. Meer hagel en regen worden ons zo gespaard.  

Vandaag zat er niet meer in en zo gaan wij als nummer negen de winterstop in. Het goede nieuws is dat het niveauverschil ten opzichte van twee jaar geleden aanzienlijk is teruggebracht. Voor na de winterstop betekent dit dat we zullen moeten verbeteren om de ambitie van “het linker rijtje” waar te maken. Die potentie is zeker aanwezig, alle speelsters moeten in de winterstop en in de trainingen een stapje extra doen om zo elke week te verbeteren. Op 9 januari beginnen we weer te trainen en zaterdag 13 januari trainen we op het strand. Twee supporters sponsoren het hapje en het drankje in de strandtent voor de speelsters. Leuk als de supporters er dan ook bij zijn!

DSVP - Nieuwerkerk 1-0: Nieuwerkerk biedt lang goed tegenstand.

Nog twee zware tegenstanders voor de winterstop, DSVP staat op de derde plaats, dus we kunnen onze borst (vandaag letterlijk) nat maken. Gaat de wedstrijd door of niet, dat was wat ons bezighield want wat was het slecht weer de dagen voorafgaand aan de wedstrijd. Op zaterdagochtend vroeg dan eindelijk groen licht en we mogen aantreden tegen de nummer 3. Helaas zonder Elisa en Romee die beiden in het buitenland zijn, maar met 2 prima vervangers uit de MO17, Juna en Jennifer. Zij kunnen meteen aan de bak want Denise en Milou starten met pijntjes vanaf de bank. Peter checkt nog even de weersverwachting: het is droog in de rust…

We starten onbevangen in onze bekende opstelling met ons eveneens bekende spelletje en zijn voor niemand bang. We laten ons niet naar de slachtbank leiden. Hoewel DSVP de bovenliggende partij is, met meer kansen, bieden wij goed partij. Wij krijgen ook onze kansen maar de bal moet er wel in en zo gaan we drijfnat de rust in met 0-0.

In de tweede helft worden de duels fysieker, daar zijn wij helaas niet zo goed in, want er mag veel van de scheidsrechter. Er wordt echt een strijd op het middenveld geleverd. Meerdere speelsters moet nu even worden opgelapt. Het aantal kansen voor DSVP neemt toe maar wij hebben ook veel geluk dat de bal er niet bij ons in gaat. Tot een kwartier voor tijd houden wij uitzicht op een punt wat een topprestatie zou zijn. Een misverstand in onze verdediging, waar op dat moment de bal gewoon weg geknald had moeten worden, brengt de spits van DSVP alleen voor onze keeper en zij treft tot overmaat van ramp het doel. Hierna gaan wij achterin 1 op 1 staan met nog meer druk naar voren. Wij nemen meer risico en krijgen onze kansen op de verdiende gelijkmaker. Helaas treffen de schoten Miranda en Esmee in het Nieuwerkerks kwartiertje paal en lat. Als de dwalende scheidsrechter dan 3 minuten te vroeg affluit is het extra zuur dat je geen punt meeneemt.

We moeten vandaag tevreden zijn met de progressie die we maken tegen dit soort zware tegenstanders.

Stolwijk – Nieuwerkerk 1-2: Winst op het middenveld brengt een verdiende overwinning.

Zaterdagmiddag kwart over drie, ik vertrek met onze hoofdcoach na een verdiende overwinning vanuit Stolwijk. We rijden nog op de parkeerplaats als door hem de memorabele woorden gesproken worden: ”Je mag overal gluiperig winnen, maar dat in Stolwijk doen is extra leuk”. Al napratend over een mooie wedstrijd en een verdiende overwinning rijden we naar huis. We staan niet te lang stil bij de terechte strafschop, want daar zouden we onze meiden mee tekort doen.

Stolwijk is altijd een beladen potje, je hebt wel van die wedstrijden, als je er langer over nadenkt dan gaat het nergens over. Maar als we dat zouden doen dan hadden we ook geen hooligans en supportersrellen. De meiden hebben maar weinig nodig, zij zingen Miranda toe voor haar verjaardag en eten chips. De perfecte voorbereiding zou later blijken.

We zien een heerlijk team: goed voetballend, ouderwets lekker kaatsen, mooi positiespel en Stolwijk is ons zoek. Na 10 minuten brengt Miranda ons dan op haar verjaardag op 0-1. Goed vrijgespeeld en geplaatst, daarmee onhoudbaar voor de keeper. Nieuwerkerk blijft goed voetballen, we zijn de bovenliggende partij vandaag en Stolwijk loopt achter ons aan. Wij krijgen nog meerdere kansen, Stolwijk slechts enkele omdat we ook goed verdedigen en een geweldig middenveld met Zahra en Fleur hebben. Wat zijn die meiden goed vandaag, wij stralen uit dat zij willen winnen en zo winnen we in de eerste helft de slag op het middenveld. Beiden hun eigen stijl van voetballen, keihard werken en het duel aangaan, gecombineerd met mooie assists.

In de tweede helft moeten we het doen zonder Miranda, maar krijgen we hulp van Tatum en Michelle vanuit de MO15-1. Stolwijk is gevaarlijker, en door een misverstand in onze verdediging brengen zij het na een kwartier weer op 1-1. Hierna krijgen de speelsters van Nieuwerkerk toch wat pijntjes, knie blessures en last van de conditie. Dit doet ons een kwartier voor tijd besluiten om het achterin dicht te timmeren om in ieder geval een punt mee naar huis te nemen.

In de blessuretijd, daar waar wij al regelmatig de kous op de kop hebben gehad dit seizoen, wordt de bal vanuit een dood spel moment voor ons doel blind naar voren geschoten. Rosanne heeft van alle meiden nog de meeste energie, gaat er achteraan en loopt het strafschopgebied in. De laatste man van Stolwijk weet zich geen raad en legt haar neer. De strafschop die hierop volgt wordt koelbloedig door Zahra in het net geknald. Zodra wij klaar zijn met juichen fluit de scheidsrechter af, en zo slepen wij op het tandvlees de overwinning eruit. Tsja, en dan heb je op weg naar huis als liefhebber van dit spelletje heel wat na te praten.

Nieuwerkerk – IFC 2-2: Punten sprokkelen.

“Sinds zaterdag is de Sint weer in het land, en stiekem stond hij bij ons al langs de kant.
Nieuwerkerk komt snel op 1-0, wat zullen we nu beleven, maar nee, cadeautjes worden er nog niet gegeven.
Binnen vijf minuten komen zij 1-2 achter, tot ver in de tweede helft moeten we nu wachten.
De strijdlust van Nieuwerkerk is voor IFC de grootste plaag, daarmee wordt 2-2 een terechte beloning voor vandaag.”

Tot zover de goedheiligman. Het zit ons niet mee dit seizoen, de blessurebank is overvol. Langdurig geblesseerd zijn Brit en Eva (beiden zullen dit seizoen waarschijnlijk niet meer spelen), niet 100% fit zijn Milou (keel), Denise (voet), Esmee (knie) en Fleur (hamstring). Daarom helpt Tatum uit MO 15-1 ons vandaag zeer verdienstelijk, erg fijn als de teams elkaar zo kunnen helpen. We verzamelen extra vroeg bij deze thuiswedstrijd, want het team heeft een heerlijke lunch vanuit de supporters aangeboden gekregen. Zo wordt er alles aangedaan om de stemming erin te houden ondanks alle pech die we hebben.

Zullen we dan eindelijk weer eens 3 punten pakken? Aan de voorbereiding en aan het in grote getale aanwezige thuispubliek zal het niet liggen, maar wat zijn de meiden van de IFC groot. Dat wordt bikkelen voor onze verdedigers en voor de aanvallers zo veel mogelijk wegblijven uit de persoonlijke duels. Na een kwartier komen we op 1-0 als de onverzettelijke Esmee slalommend door de verdediging van IFC snijdt en alleen voor de keeper goed afrondt. We blijven te lang dromen, laten IFC terugkomen, en binnen slechts 5 minuten staan we met 1-2 achter. Er volgen genoeg kansen over en weer, maar Nieuwerkerk scoort dit seizoen minder makkelijk (zelfs de terechte penalty wil er niet in) en dat breekt je op dit niveau op.

In de rust volgt dan de peptalk onder de meiden, dit laten we niet gebeuren! Er zal een tandje bij gaan en we blijven strijden tot de laatste seconde. Meerdere engeltjes op de lat van het doel van Nieuwerkerk voorkomen dat Pien de bal uit het net moet halen. Twee harde schoten van IFC treffen gelukkig paal en lat. Een kwartier voor tijd treft Nieuwerkerk dan toch nog 1 keer doel. Met haar laatste beetje energie worstelt Esmee zich door de verdediging van IFC en scoort zij vanaf rechts in de korte hoek. Het besef dat 2-2 vandaag het maximaal haalbare is doet de coach besluiten het nu achterin dicht te spijkeren. Als het laatste fluitsignaal dan geklonken heeft vertrekken we met de tong op de schoenen naar de kleedkamer. Blij met dat ene punt die we vandaag als team weer bij elkaar geknokt hebben.

Heinenoord – Nieuwerkerk 2-1: Hoofdrol voor de scheidsrechter kost ons punten.

Ik geef toe, het is goedkoop de scheidsrechter de schuld te geven als je verloren hebt. Ook een niet partijdige toeschouwer zal het vandaag beamen, en zo missen wij verdiende punten.

Wij willen vandaag weer punten meenemen naar Nieuwerkerk. Zo beginnen wij in een nagenoeg gelijke opstelling als vorige week. Na een ongelukkige botsing op de laatste training kan Esmee helaas niet op volle kracht meedoen, we zullen deze strijder in het verloop van de wedstrijd gaan missen. De eerste helft geeft een gelijk beeld als vorige week: we staan goed, laten Esmee zo zuinig mogelijk voetballen en houden haar ook zo veel mogelijk uit de duels. Maar ja, de aard van het beestje is anders… Kansen zijn er over en weer maar met een meer dan terechte 0-0 gaan we de rust in. Romee is niet tevreden over haar eigen spel maar daar is geen enkele reden toe. Als mid-mid is zij goed aanwezig en bewaakt haar directe tegenstander prima. Gewaarschuwd voor een andere tweede helft komen we de kleedkamer uit. Waar wij tevreden zijn over het verloop van de wedstrijd tot nu toe is Heinenoord dat zeker niet. Dat vertalen zij in onnodig hard spel, onsportief en met veel overtredingen terwijl de scheidsrechter de andere kant op kijkt. Na 10 minuten scoort Miranda voor Nieuwerkerk, na een goede pass van Zahra. Kort daarna komt Heinenoord terug, als de bal van afstand wordt ingebracht verdedigen wij niet alert en volgt het tegendoelpunt. Het harde spel gaat zijn tol eisen, onze meiden lopen kwetsuren op tegen een team wat fysiek een jaar verder is. Zahra wordt een aantal malen hardhandig naar de grond gewerkt en zal later moeten uitvallen. De scheidsrechter vindt het goed en zelfs Lisa onze aanvoerder, die een goede wedstrijd speelt als leider van de defensie, mag daar niets van zeggen. Ver in blessuretijd scoort Heinenoord dan de 2-1.

Nieuwerk baalt als een stier, de meiden zijn terecht boos. Helaas moeten we concluderen dat de scheidsrechter op dit niveau de hoofdrol opeist, zoals ons dat eerder al bij SHO overkwam. We moeten ons vasthouden aan de return die nog gespeeld moet worden en aan de manier waarop wij gespeeld hebben. Gewoon goed, sportief en hardwerkend met hier en daar een persoonlijke fout maar met genoeg perspectief om punten te pakken.

VVOR – Nieuwerkerk 1-1: Goed voetbal levert opnieuw een punt op tegen nummer drie.

Elke week een stapje vooruit, en verrassen. Deze week maken we heel veel progressie tegen deze altijd moeilijke tegenstander, we kennen ze nog van vorig jaar. Daarom spelen we vandaag in een iets andere opstelling dan tot nu toe. Zahra op haar verzoek iets minder aanvallend vlak voor de verdediging en Romee als mid-mid, samen schakelen zij de gevaarlijkste speelsters van VVOR uit. Achterin staat het goed, en het middenveld met Fleur en Pumah staat te bikkelen en levert mooie passes af op onze spitsen.

Wat voetballen we goed in de eerste helft. Het is opvallend rustig, langs de lijn, vanuit de dug-out en in het veld. Iedereen voert haar taak goed uit, strakke koppies, geconcentreerd, gepassioneerd. Vastbesloten om voor de overwinning te gaan tegen de nummer 3. VVOR komt er niet aan te pas, wij krijgen veel kansen, treffen paal en lat en als de bal er dan in dreigt te gaan treffen wij een goede keeper. Volharden in onze strijdlust bezorgt ons de 0-1 na 35 minuten. Milou geeft een mooie voorzet vanaf rechts en Esmee loopt de bal het doel in.

Zo spelen wij onze beste eerste helft van dit seizoen, gewaarschuwd voor een 2e helft want VVOR zal het er niet bij laten zitten. De tweede helft zakt het voetbal iets in, VVOR heeft een kleine aanpassing gedaan waardoor wij meer onder druk komen. Vermoeidheid gaat ons ook parten spelen maar er wordt alles aan gedaan om de drie punten mee naar huis te nemen. Helaas treffen zij dan halverwege doel met een wanhopig maar mooi en goed geplaatst afstandsschot. Hiermee komt de eindstand op 1-1, in een goede wedstrijd waar lange tijd de drie punten lonkten. Inmiddels al drie wedstrijden op rij niet meer verloren en dan volgende week naar Heinenoord. Deze kennen wij ook nog…

Nieuwerkerk – Haastrecht 2-2: Strijdbaar Nieuwerkerk verdient een punt.

Na 2 maanden met weinig wedstrijden lonkt nu eindelijk een mooie reeks van wedstrijden tot aan de winterstop. Acht weken lekker voetballen waarin we elke week een stukje beter willen worden. Vandaag de eerste in de reeks, de altijd spannende streekderby tegen Haastrecht.  Susan bespreekt de opstelling en geeft iedereen een taak mee voor in het veld. Kort samengevat : “lekker knallen”!

Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn: Haastrecht met iets meer individueel voetbaltalent treft een strijdbaar en sterk Nieuwerkerk. Het ritme ontbreekt, dat zie je aan de individuele foutjes die er gemaakt worden maar de meiden weten dit. De volgende stap is de foutjes niet meer maken. We starten tegen de wind in en dat speelt ons parten, in de tweede helft zullen we daar profijt van hebben. Na een gelijk opgaande strijd, waarbij Pien er een paar keer aan te pas moet komen met haar schitterde reflexen, kijken we in de rust toch tegen een 0-1 achterstand aan.

Vastberaden er in de tweede helft er als collectief alles aan te doen komen we uit de kleedkamer. Denise die vandaag zowel centraal achterin en als rechtsbuiten een hoofdrol opeist gaat voorop in de strijd. Wat een energie legt zij in het spel en wat een meters maakt zij. Haar gevreesde directe tegenstander heeft het zichtbaar zwaar. Esmee laat zich als spits regelmatig terugzakken om het middenveld te ondersteunen. Na 15 minuten komt Nieuwerkerk op 1-1 vanuit een dood spelmoment. Een indirecte vrije trap wordt door Milou, herstellend van een griepje, klaargelegd voor Zahra. Met een welgemikt schot over de muur treft zij doel, waar zij in de eerste helft nog de lat raakte. Tien minuten later scoort Miranda 2-1 en hebben wij uitzicht op 3 punten. Fleur jaagt goed de bal af en geef een mooie pass op Miranda. Zij controleert de bal en rondt goed af laag in de verre hoek. Helaas komt Haastrecht na een half uur op 2-2, door een mooie individuele actie van hun spits die door onze verdediging snijdt. In het laatste kwartier wordt duidelijk dat een gelijk spel het maximaal haalbare is. Nog een paar keer extra wisselen, noodzakelijk want er is veel van iedereen gevraagd. En na een spannende en sportieve wedstrijd worden de punten gedeeld en gaat iedereen moe maar voldaan naar de kleedkamer. We handhaven ons met een mooie teamprestatie van dit jonge team keurig in de middenmoot, en zullen de komende weken blijven strijden voor elke punt.

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links