Volg ons op TwitterVolg ons op FacebookVolg ons op Facebook

Giften, acties en sparen

€ 100.000,-
donation thermometer
donation thermometer
€ 79.677,-
donation thermometer
80%
Bijgewerkt tot
27-06-2016
.

De temperatuur in Nieuwerkerk is op dit moment:

Overige links

Vacaturebank vv Nieuwerkerk

Een organisatie als de onze kan niet zonder de vrijwillige inzet van leden en/of ouders van leden. Vaak wordt er gedacht van "we betalen toch contributie…." Ja, dat is ook zo. Dit is een verplichting die recht geeft op het mogen trainen en spelen van wedstrijden. Daarnaast moet dit wel mogelijk blijven. Velen zetten zich dan ook als vrijwilliger in om onze vereniging draaiende te kunnen houden. Binnen de diverse commissies is er een gebrek aan man- en/of vrouwkracht. Vandaar onderstaande vacatures. Op dit moment in de vacaturebank: - Gastvrouwen en gastheren - winkelmedewerkers - Kantinemedewerkers - onderhoudsmedewerkers en Scheidsrechters.

Lees meer...

Meld je aan als teamwebredacteur

Ben je leider van een team (of anderszins betrokken bij een team) en wil je met jouw team ook in het seizoen 2016-2017 op de website van v.v. Nieuwerkerk?

Lees meer...

Niet alleen oud papier.....

Al jaren bestaat de mogelijkheid om oud papier bij onze vereniging te brengen. Dit is inmiddels bij velen van u bekend.

Maar ..... het is ook mogelijk om nog frituurvet, bruikbare kleding en schoeisel te deponeren in de groene container bij de porto-cabins. Het is niet de bedoeling om hier versleten en niet meer bruikbare zaken in te stoppen.

Bewaar ook je frituurvet (in oude verpakking, plastic fles of jerrycan), lever in bij de vv Nieuwerkerk en vv Nieuwerkerk ontvangt € 25,- per container.

Met bovenstaande steunt u onze vereniging!

Zonder respect geen voetbal

Huisregels vv Nieuwerkerk en verwijzing naar de borden op ons complex.

Lees meer...